Judo op de Bem

Vrijwel vanaf de oprichting van onze school bieden wij judo aan als naschoolse activiteit. Dat doen wij natuur niet voor niets! Als je jong bent, ben je misschien verlegen of heel druk. Judo leert je hier een juiste balans in te vinden. Kinderen die verlegen zijn leren meer voor zich op te komen en hun grenzen aan te geven. Kinderen die druk zijn leren zich te concentreren, focussen en misschien wel het allerbelangrijkste, hun rust te vinden in het hoofd en lichaam.

Onze judolessen worden momenteel gegeven door oud Nederlands, Europees en wereldkampioen Marvin de la Croes. Na 7 jaar judolessen op De Bem vinden wij het tijd om een nieuwe stap te zetten waarbij wij onze visie nog beter kunnen neerzetten. Samen met Marvin en de Judo Bond Nederland hebben wij in meedere gesprekken onze droom vormgegeven en zijn wij vanaf 1 januari 2020 DE EERSTE BASISSCHOOL VAN NEDERLAND met een eigen budovereniging. Wij kiezen bewust voor een budovereniging zodat in de toekomst het aanbod uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld jiujitsu of yoga.

De judobond heeft onze vereniging direct beloon met het JBN- keurmerk door de Judo Bond Nederland. Dit keurmerkt wordt alleen afgegeven aan verenigignen die garant staan voor een veilig aanbod waarbij lessen op een hoog niveau worden aangeboden. Wij hebben dit met beleidsdocumenten en gesprekken voldoende kunnen aantonen. Hier zij wij uiteraard enorm trots op.

Kijk ook eens op de volgende pagina's:

Judo Bond Nederland http://jbn.nl

Basisschool de Bem https://www.debemzevenaar.nl/

Marvin de la Croes https://www.marvindelacroes.nl

Judo op de Bem:

Schuiven naar boven